top of page

Projekt Talent - soustředění talentové mládeže - TZ


V jabloneckém klubu o uplynulém víkendu proběhlo soustředění mládežníků vedené pod sekcí karambol ČMBS. V Jablonci nad Nisou se soustředění zúčastnilo celkem 14 hráčů. Ti byli rozděleni do čtyř skupin.

Na programu byly tři vyučovací bloky. Účastníkům soustředění se věnovalo pět lektorů. Adam Bača se zaměřoval na technické disciplíny, Jan Hudák na trojband, Vít Pechman a Václav Dvořáček na 5-pins a Petr Bušanský na základy sportovní psychologie.

Celkem proběhlo 50 lektorských hodin. Nejpočetnější zastoupení měl domácí klub s osmi účastníky. Na nedělní dopolední běh se přidala i 10 letá začínající slečna. Nováčci byli tři kluci z Újezdečku. Dále pak Matouš Kuchař z Čermné nad Orlicí, Matyáš Rybáček z Chlumce nad Cidlinou a Theo Krajčí z Nýřan.

O Velikonocích se v Bruselu koná evropský mládežnický šampionát EURO YOUTH BRUSEL 2020.

Českomoravský billiardový svaz budou reprezentovat tři hráči.

Milan Ettel s Matějem Nápravníkem budou hrát juniorský turnaj v trojbandu na závodním stole. Společně pak nový turnaj dvojic tzv. Biathlon – kombinace trojbandu a 5-pins. Matěj Nápravník je také přihlášen do turnaje ve 5-pins. Třetím účastníkem je Theo Krajčí, ten se jakožto nejmladší zúčastní turnajů kadetů a to ve volné hře a trojbandu na malém stole.

Poděkování patří pořádajícímu jabloneckému klubu, který poskytl k soustředění špičkově vybavenou kulečníkovou hernu včetně zázemí. Dále poděkování patří lektorům kteří předali maximum možných informací a dovedností našim juniorům. Panu Mgr.Davidu Mánkovi za udělení

záštity města Jablonec nad Nisou a v neposlední řadě mediálnímu partnerovi Rádiu Contact Liberec 101,4 za medializaci Projektu TALENT 2020 v Jablonci nad Nisou.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page