top of page

4. Velká cena - trojband, velký stůl, Jablonec n. N.


Ve dnech 17.2.-19.2.2017 proběhl v jablonecké herně za účasti 22 hráčů republikový turnaj v trojbandu na velkém stole. Domácí barvy hájili Honza HUDÁK a Janis ZIOGAS. Vítězem se stal kladenský Jan ALEŠ. Na dalších místech se umístili 2. Marek Váša (Kladno) a 3. Adam Bača a Ladislav Walach (oba Žižkov).

28.1.2017

VS 3B D4 Šlágrem pátého hracího víkendu byl zápas mezi vedoucím Jabloncem a kladenským Áčkem, které ztrácelo na Jablonec bod. Do tohoto kola bohužel díky chřipkové epidemii nezasáhl tým Prostějova a jeho zápasy s Trmicemi a Jabloncem musely být odloženy.

V sobotu sehrál náš tým dva zápasy v Kladně. Nejprve sehráli naši borci utkání s místním béčkem a roli favorita (první proti poslednímu) potvrdili beze zbytku, když domácíé porazili zcela jednoznačně. Kladno B-Jablonec 0:8.

Druhé utkání s kladenským áčkem však mělo jiný průběh. Průběžně vedoucí Jablonec by, v případě výhry, odskočil domácím už na rozdíl tří bodů. A to kladenští nechtěli připustit.A již po prvním kole se dostali do vedení 4:0. Aleš porazil Ettela a Purkyt Ticháka. Ve druhém kole byly zápasy velmi vyrovnané a v jednu chvíli to vypadalo na možnou konečnou remízu.

V souboji prvních hráčů totiž skvěle začal hostující Hudák. Ve 12. náběhu bylo skore 10:25 pro jabloneckého hráče. Na druhém stole v souboji Kohouta se Škopem se šlo do pauzy za stavu 20:20. Po pauze ale začali úřadovat domácí hráči. Kohout začal mít navrch nad Škopem. Zápas nakonec ve 40. náběhu dohrál sérií 5 a dosáhl tak průměru jedna. Škop se zastavil na 30-ti bodech. Na druhém stole se velmi rychle po pauze povedlo Novákovi vývoj zápasu srovnat. Zápas pak ve 29. náběhu dohrál sérií 6. Hudák potřeboval na remízu osm bodů, nakonec zahrál tři a zápas mu tak i přes dobrý začátek proklouznul mezi prsty. Kladno A tedy porazilo hostující Jablonec 8:0 a převzalo první místo v tabulce.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page