top of page

4.Třída - Ronov n/D B - zpráva z utkání


První zápas, který se odehrál na domácí půdě TJ Bižu Jablonec nad Nisou.

Volná hra

Jan Kudr dominoval v zápase proti Petru Hazukovi a soupeři nedal šanci. Výsledek 150/47 na 10 náběhů hovoří za vše. Milan Císař vs Milan Havránek - Milan podal svůj nadprůměrný výkon a zápas dohrává na 28 náběh 150/71. Martin Hnyk vs František Pavlík - v partii třetích hráčů rozhodlo domácí prostředí a Martin serií 21 odskočil soupeři a na 30 náběhů vyhrává 91/58.

Po volné hře tedy 6:0

Kádr 52/2

Jan Kudr vs Hazuka Petr - je vidět že Honza i po delší pauze nezapomněl své kulečníkové umění a doslova válcuje své soupeře, 100/56 na 13 náběhu s nejvyšší serií 28. Milan Cásař vs František Pavlík - Milan vyhrává obrovským rozdílem a deklasuje svého soupeře 100/24 na 25 náběhů. Hnyk Martin vs Cyprián Luboš - Martin hrál s nejmladším hráčem týmu Ronova, ale překvapení se nekonalo. Martin vyhrává rovněž značným rozdílem 73/9 na 30 náběhů.

Kádr skončil rovněž 6:0 pro jablonecké hráče a v celém zápase již nemohli prohrát, před jednobandem je stav 12:0

Jednoband

Mladý Cyprián se utkal s Janem Klingrem - dvanáctiletý Cyprián potrápil Klingera a ten se musel velmi snažit aby partii neprohrál, zápas dovedl do vítězného konce a vyhrává 31/12 na 30 náběhů. Císař vs Pavlík - Milan poráží svého protivníka velkým rozdílem 50/12 na 16 náběhů. Nejzajímavější zápas tohoto dne mezi Janem Kudrem a Petrem Hazukou. Oba borci předváděli nadprůměrné výkony a zápas byl velmi vyrovnaný. Rozhodlo se až v 16 náběhu když Kudr dohrává 50. Petr Hazuka zahrál celkem 47 bodů a prohrává i poslední partii tohoto utkání.

Konečné skóre zápasu 18:0 pro TJ Bižu.

Nutno říci že naši borci vzhledem ke svým výkonům mají na vrch před ostatní týmy této soutěže a pomýšlí na postup do 3. Třídy. V týmu panuje dobrý nálada, kterou si kluci snaží udržet. Uvidíme zda se jim tento cíl vyplní a držíme palce.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page