top of page

Jak dopadl Vánoční turnaj pro neregistrované?


V sobotu 29. 12 se v herně našeho oddílu konal další ročník již tradičního a oblíbeného Vánočního turnaje neregistrovaných hráčů.

Původní limit 28 účastníků musel být pro velký zájem rozšířen na 32. Základní část turnaje se odehrála v osmi skupinách po 4 hráčích. Do dalších vyřazovacích bojů postoupilo 16 nejlepších.

Už v základních skupinách byly k vidění některé hodnotné výkony, např. série 25ti karambolů pozdějšího poraženého semifinalisty Heinricha. Nemilosrdným KO systémem se až k "finálovému stolu" podle výkonů ve skupinách i vyřazovacích zápasech naprosto zaslouženě probojovali pánové Fučík a Zelenka.

Ve finálové partii bohužel nebyl k vidění lítý boj do posledního karambolu, ale naopak vcelku jednoznačná partie. Viditelně dlouhými boji unavený Fučík podlehl naopak excelentně hrajícímu Zelenkovi, který limitních 50 karambolů zvládl, především díky výborné sérii 32 karambolů, na pouhé 4 náběhy, a dosáhl tak i nejlepšího jednotlivého průměru v turnaji 12,50.

Konečným vítězem se stal Stanislav Zelenka, který ve finále porazil Jana Fučíka. Na třetích místech skončili poražení semifinalisté, pánové Josef Heinrich a Robert Kousal.

Pořadí na následujících místech můžete vidět v tabulce.

Vítězovi turnaje patří kromě hodnotných cen i velká gratulace, všem ostatním uznání a poděkování za účast, fair play hru a předvedené výkony.

Celkem odehráno na třech stolech 63 partií s výsledným generálním průměrem 2,13.

Podívejte se na fotografie z akce:

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page