top of page

3B ZS, 3.kvalifikační turnaj, Přebor Východočeské oblasti


První neděli Nového roku 2019 uspořádal náš oddíl v pořadí již třetí, a tedy poslední, kvalifikační turnaj v trojbandu na závodním stole (284x142cm) Přeboru Východočeské oblasti.

Stejně jako v předchozím turnaji absentovalo několik hráčů, včetně několika oblastních „špiček“. Z toho pak vzniká možnost předních umístění i pro ostatní účastníky, zejména při dobrém losu a trošce toho pověstného štěstí.

I v tomto turnaji se zrodily překvapivé výsledky některých partií, včetně té úplně poslední, kdy favorizovaného Dyrce z Broumova porazil domácí Bohouš Novotný. Dyrc tak vinou tohoto výsledku přišel o druhé místo v turnaji a naopak Bohouš získal poprvé v kariéře místo v elitní desítce turnaje.

Neztratili se ani další naši hráči, nicméně na „medaile“ nestačili. V turnaji hraném standardně do 15-ti karambolů na 15 náběhů zvítězil Pavel Škop, který v Jablonci hostuje v Extralize čtyřčlenných družstev ze Dvora Králové. Na druhém místě skončil Hynek Havránek z Ronova nad Doubravou a třetí místo obsadil Petr Kočička z Náchoda.

Umístění našich hráčů: 4.místo Láďa Poláček, 9.místo Petr Bušanský a 10.místo Bohouš Novotný. Výsledný generální průměr turnaje 0,395 (vítěz odehrál turnaj s GP 0,800).

Průběh turnaje: https://ceskykarambol.jvg.cz/?season=2018#?page=individualcompetitiontournamentrunning&tournament=9912319028

Finálový turnaj pro nejlepších dvanáct hráčů, který určí nového přeborníka oblasti v trojbandu na závodním stole, se odehraje 17.března 2019

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page