top of page

VČ-3B 2.třída, 9. kolo - zpráva z utkání


Na pokraji sestupu jsou nyní naši hráči, když se situace ve skupině velmi vyrovnala díky překvapivým výsledkům minulého kola. Každé utkání je tak víceméně zápas o přežití…

V sobotu 9.3.2019, v posledním domácím zápase sezóny a v nových dresech, přivítali na svých stolech jablonečtí průběžně druhý tým soutěže, hráče Hradce Králové. Tentokrát byla veliká šance na dobrý výsledek utkání, po dvou kolech bylo skóre vyrovnané 6:6, když Poláček byl stoprocentní a Židů získal jedno vítězství.

Rozhodnout mělo poslední kolo. Bohužel se v souboji jedniček přestalo dařit Láďovi Poláčkovi a ani Tomáš Židů nepodal proti hradecké dvojce optimální výkon. Jediné vítězství si tak připal v souboji trojek Tonda Janeček. Náš tým tak podlehl Hradci Králové nejtěsnějším rozdílem 10:8 a zůstává na pátém místě tabulky.

Body domácích:

Janeček - 2, Židů - 2, Poláček - 4.

Průběžně šestý tým tabulky, Broumov B, v tomto kole také nezískal žádný bod a zůstává o skóre za naším týmem. O konečném pořadí tak rozhodne na půdě Broumova vzájemný zápas s našimi hráči, v nevyzpytatelném a velmi specifickém prostředí broumovské herny.

Jabloneckým stačí na udržení v soutěži, díky lepšímu skóre, pouhý bod za remízu.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page