top of page

VČO 3.třída TD - zpráva z utkání


V neděli 8.12.2019 se odehrál zápas mezi největší adepty na postup z 3 třídy, derby mezi domácím Jabloncem a hostujícím Libercem.

Domácí nastoupili v sestavě Radoch, Hnyk, Císař, Marek a Klinger, hosté ve složení Absolon, Fel a Böhm.

Úvod volné hry byl v režii domácích, ale vše se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce, a tak jediné body bere Petr Radoch od Jana Böhma za vítězství 150/128 na 29 náběhů. Hosté vedou 4:2.

Výsledek v Kádru 52/2 je velmi důležitý pro družstvo domácích. Utkání Radoch vs. Absolon se domácímu hráči nepovedlo, ale i tak v dalších duelech slaví domácí. Milana Císař a Martin Hnyk dohrávají shodně utkání na 16 náběhů. Martin zahrává v partii nejvyšší série 28 a 26 bodů. Po druhé disciplíně je skóre smírné, 6:6. Zápas spěje do finiše a rozhodnout musí jednoband.

Böhm zahrává ve 3 třídě sérii neskutečných 20 bodů a přes urputný vzdor domácího Marka vítězí v partii 50:48 v 19-tém náběhu. Hostující Absolon a Felt neudrželi tempo s domácími Radochem a Císařem, kteří získávají pro družstvo 4 body, a tím je rozhodují zápas pro domácí.

Konečný výsledek derby, zápasu mezi jabloneckými a libereckými hráči, 10:8 ve prospěch domácích.

Body hráčů JBC: Radoch - 2+0+2 (VH+K+J) , Císař - 2+2 (K+J) Hnyk – 0+2(VH+K), Marek – 0+0 (VH+J)

Jablonec si vítězstvím upevnil vedoucí pozici a v dalším kole, 4.1.2020 v 10 hod., domácí přivítají hosty z Čermné nad Orlicí.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page