top of page

VČO 3.třída TD - report z utkání


Klíčový den pro družstva hostů z Jablonce a domácí Liberec je sobota 18.1.

Očekával se, podle průběžného postavení soupeřů v aktuálním pořadí, vyrovnaný zápas. Hosté nastoupili v sestavě: Radoch, Hnyk, Císař a Marek. Domácí ve složení Absolon, Fel, Böhm a nestárnoucí legenda, Miloslav Felgr.

Utkání začíná Volnou hrou. Martin Hnyk mohl jen překvapit, když nastoupil proti velmi zkušenému Jiřímu Absolonovi. Tak třeba někdy příště…. Petr Radoch dohrává moc hezkou partii proti Janu Böhmovi na 22 náběhů, výsledek 150:76. Po volné hře hosté vedou 4:2.

V Kádru 52/2 jasně dominují hosté. Mirek Marek vítězí v partii v 21. náběhu, Martn Hnyk dohrává ve 14. náběhu a nejlepší výkon družstva předvedl Petr Radoch, když na 11. náběh dohrává partii proti Jiřímu Absolonovi, 100:62, NS - 48. Družstvo hostů už po Kádru vede 10:2 a zápas je rozhodnut. Domácí mohou už jen korigovat skóre.

Jednoband. Milan Císař domácí legendu, Mílu Felgra, přehrává a partii končí v 21. náběhu. Další čísla nejsou nutná. JEN JEDNO, tento rok bude mít pan Felgr kulaté narozeniny, 90 let. Posíláme oslavenci do Liberce velké GRATULACE.

Další partie už se hrály uvolněné, a tak si domácí, po dvou remízách M. Marka a P. Radocha, přidávají pouhé dva body.

Závěrečný výsledek derby, důležitého zápasu o konečné vítězství v celkovém pořadí mezi jabloneckými a libereckými hráči, činí 14:4 ve prospěch hostů.

Body hráčů JBC: Radoch - 2+2+1 (VH+K+J) , Císař - 2+2 (VH+J), Hnyk – 0+2 (VH+K), Marek – 2+1 (K+J)

Jablonec si vítězstvím upevnil vedoucí pozici před Libercem o 6 bodů. V dalším kole zavítají naši hráči do Pardubic, 2.2.2020 v 10 hod se utkají s domácí Lokomotivou B.

V družstvu panuje, díky vítězství a vidině vytouženého postupu do vyšší třídy, velmi dobrá nálada.

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page