top of page

VČO 3B MS 2.třída, předehrávané 7. kolo


V prvním utkání roku 2020 přivítal náš tým nejméně oblíbeného soupeře z Týniště nad Orlicí. Tento tým, přesto že má v součtu papírově slabší hráče, ještě nikdy naši hráči nedokázali porazit a výsled utkání byl zatím vždy těsným rozdílem ve prospěch hráčů Týniště.

Utkání pro naše barvy nezačalo vůbec špatně. Domácí Láďa Poláček porazil, po solidním výkonu, hostujícího Janečka 30:17 na 33 náběhů. Jednoznačně si také vedl domácí Tomáš Židů v utkání s Havlíčkem. Zvítězil 23:8 na limit náběhů. Čekalo se jen na výsledek vyrovnané partie mezi domácím Janečkem a jedničkou Týniště, Sedláčkem. Bohužel pro domácí, Janeček nezahrál vyrovnávací strk a prohrál těsně 20:18. Po prvním kole naši hráči vedou 4:2.

Do druhého kola nastoupil místo Poláčka junior Matěj Nápravník. Bohužel mu, proti nejslabšímu hráči hostů Havlíčkovi, partie vůbec nesedla a vcelku jednoduchými chybami umožnil vítězství hostů 20:17. Hostující Sedláček se proti domácímu Židů dostal do pohody a zkušeně trefoval i obtížné kvarty. Svoje vedení si kontroloval a zvítězil 30:22 na 29 náběhů. Z hlediska průměru nejlepší partie ze všech zápasů. Domácí Tonda Janeček prokázal proti hostujícímu Petru Janečkovi větší vůli po vítězství a urval pro sebe v závěru těsnou, ale důležitou, výhru 14:13. Stav po dvou kolech je vyrovnaný, 6:6.

Třetí kolo mělo přinést rozuzlení vyvíjejícího se dramatu. Jenže proti rozjetému Sedláčkovi neměl domácí Poláček příliš šancí. Nejen že hrál Sedláček jistě, ale přidal zejména na taktickém pojetí hry a výsledná pozice po vynechaném karambolu byla vždy pro jeho soupeře značný oříšek. Většinou skončila vynecháním. Výsledek jednoznačný pro Sedláčka, 30:19 na 32 náběhu.

A podobně na tom byl i junior Nápravník, který dnes nehrál v optimální pohodě. Hostujícímu Janečkovi podlehl 23:13.

Jediný z domácích, který v posledním kole zvítězil, byl Tonda Janeček. V napínavém utkání, když se vedení v partii přelévalo z jedné strany na druhou, dokázal zvítězit nad Havlíčkem 25:21. Toto poslední vítězství, bohužel pro naše barvy, už nedokázalo odvrátit další těsnou porážku od týmu Týniště 8:10. Komplex Týniště tak pokračuje… A navíc našemu družstvu odskočili opět o dva body… Na spadnutí do nižší soutěže to s naším týmem nevypadá, ale na velký jásot nad pátou pozicí také ne.

Body domácích: Poláček 2 (2+0), Židů 2 (2+0), Janeček 4 (0+2+2), Nápravník 0 (0+0)

V dalším kole zajíždí náš tým do velmi favorizovaného Trutnova. S ohledem na předpokládanou sestavu se plusové body do tabulky příliš očekávat nedají…

Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page